Handelsbetingelser og persondata

Handelsbetingelser 


Handelsbetingelser hos Lisa Lund
Generelle oplysninger

Lisa Lund
Østerhøjvej 17
2750 Ballerup
CVR nr.: 29885311
Telefon: 50555645
Email: kontakt@lisa-lund.dk

Priser

Hos Lisa Lund er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

Tilmelding til kursus

Tilmelding sker ved, at kursisten skriver på: kontakt@lisa-lund.dk med ønske om en kursusdato.

Jeg har brug for navn, adresse, tlf.nr og gerne CVR.nr.

Jeg sender en faktura, der skal betales senest en uge før kursusstart.

Din tilmelding er personlig.

Ved afmelding til et kursus, er der et administrationsgebyr på 250 kr.

Opstår der akut sygdom, kan kursisten tilmelde sig et andet kursus.

Lisa Lund kan aflyse et kursus ved uforudsete årsager, og pengene kan gives retur, eller kursisten kan deltage i kurset på en anden dato.

Rettigheder

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Lisa Lund.

Tilfredshedgaranti

Jeg ønsker tilfredse kunder.

Er du erhvervsdrivende kan fortrydelsesretten ifølge købeloven ophæves.

Lisa Lund har dog en tilfredshedsgaranti hvis du fortryder dit køb, såfremt du kontakter hende indenfor 14 dage, på mail: kontakt@lisa-lund.dk med begrundelse for hvorfor produktet, eller dele af produktet ikke lever op til dine forventninger.

Følger du et onlinekursus med hjælpelærer, fraviges retten for at få tilbagebetalt kursusbeløbet.
Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af mine online produkter, downloadede produkter, livehold, workshop og kurser.

Du giver samtidig lov til, at Lisa Lund orienterer en evt brancheforening, om du har deltaget i et kursus.


Du er altid velkommen til at kontakte mig på: kontakt@lisa-lund.dk ved eventuelle spørgsmål. Persondatapolitik 


Persondatapolitik hos Lisa Lund

Der indhentes kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant, og der indhentes kun persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Lisa Lund.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholdees altid alle relevante lovbestemmelser.

Dine persondata vil kun blive opbevaret, så længe der enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.


Oplysninger der indsamles

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse, er der brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Cookies kan bruges til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Der kan indhentes oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, CVR.nr, telefonnummer og betalingsoplysninger.

Lisa Lund indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:


- Besøger hjemmeside

- Gennemfører et køb af produkter

- Opretter en konto

- Sender spørgsmål, reklamationer eller feedback


Dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.lisa-lund.dk er Lisa Lund, Østerhøjvej 17, 2750 Ballerup, cvr nr. 29885311


Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhentes for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt her. Din e-mailadresse indhentesi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse  samt for at kunne levere produktet.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamles dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til PayPal, VISA, Mastercard, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 3 år. efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos One.com og betalingssystem gennem PayPal, VISA, Mastercard, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i One.coms datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til min e-mailadresse kontakt@lisa-lund.dk.