Behandling af hjernerystelse

Lisa Lund

Følger efter en hjernerystelse:

Der kommer flere i min klinik med gener efter en hjernerystelse.

Ved en hjernerystelse er hjernen blevet skadet, f.eks. ved slag.

Der kan komme symptomer som hovedpine, overfølsomhed for lys og lyd, tinnitus, svimmelhed, koncentrationsbesvær, hukommelsesbesvær og søvnbesvær.

Det er forskelligt, hvilke symptomer man har, og hvor lang tid der går, inden man kan raskmelde sig.

Kranio sakral terapi løsner de spændinger, der opstår som følge af slaget.


De tilbagemeldinger, jeg får fra mine klienter, er at deres symptomer bliver mildere, efter de har fået kranio-sakral terapi.

Der skal flere behandlinger til, og jeg behandler gerne 1 gang om ugen.

Hvor længe der er behov for behandling, er individuelt.


KST står ikke alene i behandlingen af hjernerystelse.

Det er ro og hvile, som er den største hjælp – eller behandling.

Der kan være samsynsproblemer, som f.eks. viser sig ved, at det kan være svært at fokusere, let bliver køresyg, og man kan få hovedpine ved brug af computer.

Her kan man finde en specialist, der kan undersøge øjnene og give hjemmeøvelser.


Flere af mine klienter har haft god gavn af at kontakte hjernerystelsesforeningen. Se på: www.hjernerystelsesforeningen.dkHvor lang tid går der før jeg mærker resultater?

Du kan mærke noget allerede efter første behandling.

Der kan komme en forværring af de symptomer, som man kender fra tidligere. Lider du f.eks. af svimmelhed, kan denne forværres efter en behandling, men vil aftage allerede på 2.-dagen.

Jeg anbefaler, at du prøver mindst 3 behandlinger, for at se om du får en reaktion du ønsker.

Jo længere tid, du har haft symptomer, jo flere behandlinger skal der ofte til.Har du flere spørgsmål?

Ring på tlf.: 50 555 645.


Du kan også skrive til mig på: kontakt@lisa-lund.dk


 
 


Anne-Marie Finch,

HR Manager og Business PsychologistI efterårets første uger døjede jeg med en svær migræne-lignende hovedpine. Jeg bruger kun sjældent medicin og plejer i stedet at løse fysiske gener ved søvn, motion og sund kost. Hovedspændingerne ville dog ikke give sig. Jeg konsulterede derfor Lisa Lund og fik kranio sakral terapi.

 

Jeg havde fået Lisa Lund anbefalet, og da jeg læste om Lisa på hjemmesiden, fandt jeg det betryggende, at hun som erfaren sygeplejerske var veluddannet i kroppens fysiologi, havde specialiseret sig indenfor kranio sakral terapi, massage og derudover havde mulighed for faglig sparring i klinikken ved kiropraktor.

 

Allerede efter første behandling oplevede jeg, at trykket i mit hoved lettede. Følelsen var konkret, at spændingerne blev trukket ud igennem min pande. Og jeg mærkede en markant forskel fra starten af behandlingen til slut. Sov efterfølgende fantastisk om natten og fik opløst mine hovedspændinger endeligt ved næste behandling.


 

Lisa Lund er særdeles kompetent og professionel. Lisa arbejder naturvidenskabeligt funderet og skaber tryghed ved sin på én gang spørgetekniske erfaring til problem identifikation og veludviklede mellemmenneskelige intuition.


 

Jeg kan på det varmeste anbefale Lisa som behandler.